Yenilmez Takım İzle (2000)

Boby (Richard Dreyfuss), Joey (Burt Reynolds), Mike (Dan Hedaya) ve Tony (Seymour Cassel) hayatları boyunca kirli işlerle uğraşmış dört arkadaştır.
Emekli olup, Miami sahilinde bir apartmana taşınan bu dört ihtiyar delikanlı, sakin bir yaşam sürmek amacındadır. Fakat çevreden alışık oldukları itibarı görememeleri de canlarını sıkar.

Tam bu sırada ev sahibinin kiraya zam yapması dört kafadarı iyice çileden çıkarır. Zor duruma düşen çete, sinsi bir plan hazırlar. Bir gece morgdan ceset çalarak pompalı tüfekle kafasını uçururlar ve onu, yaşadıkları apartmanın lobisine koyarlar. Amaçları apartmandan herkesi kaçırıp, ev sahibinin kiraya zam yapmasını engellemektir.
 Fakat olaylar dört kafadarın düşlediği gibi gelişmez. Çaldıkları ceset, eski bir mafya patronunun cesedidir ve oğlu katilleri bulup intikam almak ister. Dörtlü kendini bir anda büyük bir belanın tam ortasında buluverir.

Hdsinemada iyi seyirler diler.
Tür: 480p, Komedi, Suc, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2000, Amerika
IMDB Puanı: 5.6/10
Yönetmen: Michael Dinner
Senaryo: Barry Fanaro
Görüntü Yönetmeni: Juan Ruiz Anchía
Müzik: Steve Bartek
Filmin Diğer İsimleri: Miami Guys
Oyuncular: Billy Jayne, Burt Reynolds, Carrie-Anne Moss, Casey Siemaszko, Dan Hedaya, Jennifer Tilly, Jeremy Piven, Jeremy Ratchford, José Zúñiga, Lainie Kazan, Matthew Borlenghi, Miguel Sandoval, Mike Moroff, Richard Dreyfuss, Seymour Cassel
Süre: 88 dakika

ÖNEMLİ NOT: Değerli film severler sizden rica ediyorum,filmi izledikten sonra sayfanın altına inip film hakkında iki satırda olsa lütfen yorumlarınızı yazınız.Şimdiden Teşekkür Ederim

FRAGMAN İZLE TÜRKÇE MAİL.RU TÜRKÇE OK.RU 480 TÜRKÇE VK

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


+ yorum + 1 yorum

Adsız
5 Temmuz 2020 18:47

videolar ölü filmi tekrar yükler misiniz her yerde arıyorum nolursunuz yalvarırım

Yorum Gönder

 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sinemada Film İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız