Zor Baba 1 izle – Meet the Parents (2000)

Zor Baba 1 izle (2000)

Erkek hemsire olarak calismakta olan Greg Focker (Ben Stiller), uzun suredir birlikte yasadigi Pam (Teri Polo) evlenme teklif etmeyi planlamaktadir.

Ona evet demeden once babasindan kendisini resmen istemek zorunda oldugunu soyler. Boylece sevgilisinin anne ve babasiyla tanisacagi ve orada gecirecegi gunlerin hic de kolay olmayacagi bir yolculuga cikmak zorunda kalan Greg, basina geleceklere katlanacak gucu kendinde gormektedir cunku Pam’i cok sevmektedir.

Pam’in babasi eski bir CIA ajanidir (Robert De Niro) ve evinin bodrumunda bir yalan makinesi bulunmaktadir. Ayni anda Pam’in kiz kardesi de bir doktorla evlenecegini ilan etmistir. Tabii boyle bir ortamda isler biraz karisir. Hatta babasinin her seyden cok sevdigi Himalayalara ozgu bir kedi olan Jinxie de ortadan kaybolunca baba adeta cildirir ve evde tam bir cehennem hayati baslar.

Hdilkfilmizle iyi seyirler diler.
Tür: 720p, Komedi, Romantik, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2000, Amerika
IMDB Puanı: 7.0/10
Yönetmen: Jay Roach
Senaryo: Greg Glienna, Mary Ruth Clarke
Görüntü Yönetmeni: Peter James
Müzik: Randy Newman
Oyuncular: Ben Stiller, Bernie Sheredy, Blythe Danner, James Rebhorn, John Elsen, Jon Abrahams, Judah Friedlander, Kali Rocha, Nicole DeHuff, Owen Wilson, Peter Bartlett, Phyllis George, Robert De Niro, Teri Polo, Thomas McCarthy
Süre: 108 dakika

 FRAGMAN İZLE 720 TÜRKÇE MAİL.RU 720 TÜRKÇE MOVSHARE 720 ALTYAZILI MAİL.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sinemada Film İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız