Sırlar Ve Yalanlar İzle (1996)


Ingiliz toplumunun genel muhafazakar tutumu ile 1968 kusaginin ozgurluk tutkusunun yarattigi celiskinin hikayesidir Secrets and Lies. Toplumsal baskilarin karsisinda siliklesen, gundelik hayattan ufak beklentileri olan insanlarin hikayesidir. Kapitalizmin aile kavraminin icini curuturken, goruntuyu kurtarmanin hikayesidir. Bu cerceveden baktigimiz zaman konusu gayet klise olan, basit cekimlerle kotarilmis bir film iken, saglam alt metinlerle ici doldurulmus, Ingiliz dolayisiyla Avrupa’nin ahlaki ve toplumsal yapisini elestiren bir kara film olmasi yuzunden Cannes Film festivalinden en iyi film odulunu almistir.

Muhafazakar bir ailenin kizi zenci bir gencten gayri mesru bir cocuk dogurur. Cocugu evlatlik verir. Yillar sonra kizi, annesini bulur. Ve hikaye baslar… Kiz okumus ve goz doktoru olmustur.Ailesi ona gercegi aciklar ve annesini bulur. Annesi ise, mutsuz bir evlilik yapmistir. Bir tane daha kizi olmustur. Ikinci evliliginden dogan kizi , sorunlu bir kisiliktir.Zenci kiz kardesin ortaya cikisi ile ailedeki temel yarilmalar ortaya cikar. Burada temel sorun ailenin yeniden kurulmasidir. Dayi, cocugu olmadigindan dolayi kocasindan ve ailesinden nefret eden karisi vs.. Film bu karakterler etrafinda, aile olmadan aile goruntusu altinda sinik bir tavirda yasayan insanlar uzerine kuruludur.

Secrets and Lies, aile olma, toplumsal kusak catismasi ve sinif catismasi olarak karsimiza cikiyor. Bunu sorunlu ve obsesif kisilikler uzerinden yapmasi filmi daha ilgi cekici kiliyor.

Hdilkfilmizle iyi seyirler diler.
Tür: 720p, Dram, Turkce Altyazi, Yabanci Filmler
Yapım: 1996, Fransa, Ingiltere
IMDB Puanı: 8.0/10
Yönetmen: Mike Leigh
Senaryo: Mike Leigh
Görüntü Yönetmeni: Dick Pope
Müzik: Andrew Dickson
Filmin Diğer İsimleri: Secrets and Lies
Oyuncular: Brenda Blethyn, Brian Bovell, Claire Rushbrook, Clare Perkins, Elias Perkins McCook, Elizabeth Berrington, Emma Amos, Lee Ross, Lesley Manville, Marianne Jean-Baptiste, Michele Austin, Phyllis Logan, Ron Cook, Timothy Spall, Trevor Laird
Süre: 142 dakika

 FRAGMAN İZLE 720 ALTYAZILI MAİL.RU 2 PART İZLE
 PART 1 PART 2 720 ALTYAZILI OK.RU 2 PART İZLE 
PART 1 PART 2

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sinemada Film İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız