Jupiter Yukseliyor İzle (2015)

Jupiter Yukseliyor İzle (2015)

Sinema dünyasını kasıp kavuran  Matrix serisinin yaratıcıları ve yönetmenleri olan “Wachowski kardeşler” uzun zamandır sessizliklerini koruyorlardı. Sonunda bu uzun bekleyiş sona erdi ve Wachowski kardeşler sevenlerine Jüpiter Yükseliyor filmi ile merhaba dedi sonunda. Bu fantastik, bilim-kurgu ve macera türünde filmimiz tüm dünya da gösterime girdiğinden bu yana Box office listelerini adeta tarumar etti.
Filmimiz, tüm dünya sinemalarında geçtiğimiz hafta sonlarını en çok kar yaparak kapatan film olarakta ne denli başarılı ve popüler bir film olduğunu ispat etmiş durumda sinema dünyasına. Filmimiz sinemalarda gösterime girdiğinden bu yana çok kısa bir sürede dünyanın en iyi film derecelendirme sitesii Imdb kullanıcıları tarafından da 850 bini aşkın oylanma ile ne kadar büyük bir ilgiye mazhar olduğunu ispat etti çoktan. Ülkemizde de 6 Şubat 2015 tarihinde vizyona giren filmimiz, herkesin mutlaka görmesi gereken aksiyon ve bilim-kurgu bombası , son dönemin en dolu dolu filmi olarakta sinemaseverlerin takdirini toplamış vaziyette.

Jüpiter Yükseliyor türkçe dublaj izlenin yönetmen koltuğunda bahsettiğimiz gibi Matrix serisi , Bulut Atlas , V for Vendetta, Kuzgun gibi kült filmlerin dahi yönetmenleri Andy Wachowski, Lana Wachowski kardeşler bulunuyor. Filmimizi Oyuncu kadrosu da şahane. Başrolünde; Black Swan, Tanrının Kitabı gibi filmlerin güzel aktrisi Mila Kunis bulunurken ona  Channing Tatum , Sean Bean ,  Douglas Booth , ve sitemizde de bulunan Her Şeyin Teorisi filminden hatırlayacağınız Eddie Redmayne bulunuyor. Jüpiter Yükseliyor full hd izle filminin konusu ise; Bilinmeyen bir çağda insan ırkı artık besin zincirinin son halkasıdır ve son derece aciz varlıklar konumundadır . Aynı zamanda insanların gen haritasını okuyan bir teknolojiye sahip bir kraliçe de bir kadın hizmetçinin kendi saltanatına son vereceğini görür. Galaksilerin ve insan ırkının bu son savaşı müthiş kanlı olacaktır. Filmimiz sizi temin ederim ki izleyiciyi bir saniye bile sıkmayan müthiş bir tempoya sahip. Bu bilim- kurgu üstadlarının bu yeni yapıtını mutlaka izlemelisiniz.

Jupiter Ascending izle filmini sitemize en kısa zamanda full hd tek part halinde,720p vk seçeneklerinde ekleyerek sizi bu harika film ile buluşturacağız. fullhdfilmizledim.com iyi seyirler diler…

Hdilkfilmizle iyi seyirler diler
IMDB Puanı:6.0
Yönetmen Adı:Andy Wachowski, Lana Wachowski
Oyuncular:Mila Kunis , Eddie Redmayne, Douglas Booth, Channing Tatum , Sean Bean
Tür:2015 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Fantastik Filmler, Gizem Filmleri, Macera Filmleri, Tavsiye Edilen Filmler
Yapım Yılı:2014 - ABD
Senaryo:Andy Wachowski, Lana Wachowski
Vizyon Tarihi:6 Şubat 2015
Süre:128 dk.
Orjinal İsim:Jupiter Ascending

 FRAGMAN İZLE 720 ALTYAZILI MAİL.RU 1080 ALTYAZILI ALTERNATİF MAİL.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sinemada Film İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız