Beter böcek izle (1988)

New England’daki evleri bir grup yuppi New York’lu tarafindan isgal edilen evli hayalet bir cift, bu durumda ne yapar? Davetsiz misafirleri kacirmasi icin serbest calisan bir “biyo-seytan kovucu” tutarlar. Ve herkes umdugundan fazlasini bulacaktir!

Yonetmen Tim Burton (Batman, Mars Attacks!), Michael Keaton’la (Night Shift, Batman) biraraya gelirse neler olur? “Keaton’in Beetlejuice rolundeki performansi simdiye kadar hayalet filmlerinde gordugumuz en adi, en sinsi, en kotu yaratik” (The Village Voice). olu olsun, canli olsun tum kadinlarin pesinden kosan, tuhaf sekillere giren, bocekleri hapur hupur yiyen bir kahkaha makinasi. Keaton’in bu rolde ve Clean and Sober’daki performansi ona 1988 Ulusal Film Elestirmenleri En Iyi Erkek Oyuncu Odulu’nu kazandirdi.

Alec Baldwin, Geena Davis, Winona Ryder ve Sylvia Sidney’in de basrolleri paylastigi, muhtesem set tasrimiyla goz dolduran ve En Iyi Makyaj Oscar Odulu sahibi olan filmin muzikleri arasinda ise Harry Belafonte’nin unutulmaz sarkilari yeraliyor. Oyleyse siz de o “B” harfiyle baslayan sozcugu soyleyin ve hayatinizin gununu yasayin.

Hdsinemada iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Fantastik, Komedi, Tavsiye Filmler, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 1988, Amerika
IMDB Puanı: 7.4/10
Yönetmen: Tim Burton
Senaryo: Larry Wilson, Michael McDowell, Warren Skaaren
Görüntü Yönetmeni: Thomas E. Ackerman
Müzik: Danny Elfman
Filmin Diğer İsimleri: Beetlejuice
Oyuncular: Alec Baldwin, Annie McEnroe, Catherine O'Hara, Cindy Daly, Geena Davis, Glenn Shadix, Hugo Stanger, J. Jay Saunders, Jeffrey Jones, Mark Ettlinger, Maurice Page, Michael Keaton, Patrice Martinez, Rachel Mittelman, Winona Ryder
Süre: 92 dakika

 FRAGMAN İZLE TÜRKÇE İZLE 480 TÜRKÇE MAİL.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sinemada Film İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız